Bemutatkozott az LG F60

LG F60 mobiltelefon

A dél-koreai gyártó középkategóriás terméke 4,5 hüvelykes IPS kijelzővel, 4G/LTE támogatással és négymagos processzorral érkezik.

Hivatalosan is bemutatkozott az LG új középkategóriás készüléke, az F60. A telefon négymagos processzorral ellátott Snadragon chipsettel érkezik, emellett természetesen megkapja az egyedi Knock Code képernyőlezárási módot és az Android 4.4.2 KitKat operációs rendszert. Specifikációk szempontjából említést érdemel a 4,5 hüvelykes, 480 x 854 pixel felbontású IPS kijelző, valamint az 1 GB rendszermemória. A belső tárhely mérete verziótól függően 4 illetve 8 gigabájt lehet, a microSD bővíthetőségről viszont nem esett még szó.

A F60 hátlapjára egy 5, előlapjára pedig egy 1,3 megapixeles kamerát szereltek, a különféle gesztusokat pedig az új modell is kezeli, így ha például ha az előlapi fényképező előtt ökölbe szorítjuk a kezünket, akkor három másodpercről elindul a visszaszámláló. Ugyanígy működik a sötét esetén fehérre váltó kijelző, mely lényegében a vakut kívánja helyettesíteni. A 127,5 x 67,9 x 10,6 milliméteres dimenziókkal rendelkező F60 egy 2100 mAh kapacitású akkumulátort kapott, emellett adatkommunikációs szempontból sem áll rosszul, 4G/LTE támogatás, WiFi, Bluetooth 4.0 és GLONASS A-GPS fért a repertoárba. A hivatalos értékesítés megkezdése hamarosan megkezdődik, a magyarországi forgalomba kerülés időpontjáról viszont még nincs információnk.

(forrás: mobilarena.hu)