Érkezik a Samsung Galaxy Tab S2

Érkezik a Samsung Galaxy Tab S2 táblagép
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

A Samsung Galaxy Tab S2 érkezését jelentette be a Samsung Electronics, melynek lenyűgöző Super AMOLED kijelzője pompás élményt nyújt az olvasáshoz és a digitális tartalomfogyasztáshoz. A Galaxy Tab S2 a kategóriájában a legvékonyabb és a legkönnyebb, illetve stílusos fémházzal rendelkezik, amely egy igazán nagy teljesítményű motort takar, ezzel biztosítva a még könnyebb kezelhetőséget, a megnövelt hatékonyságot és a multitasking lehetőségeket a felhasználóknak.

„A Galaxy Tab S2 nem csak a legvékonyabb és a legkönnyebb táblagépünk ebben a méret-kategóriában, de a grafikus megjelenítésben is páratlan élményt biztosít a felhasználóknak, amely gyorsasággal és egyszerű használattal párosul. Legújabb Galaxy tabletünkkel a felhasználók bárhová magukkal vihetik az eddigi legteljesebb vizuális élményt” – mondta el Nyilas Orsolya, a Samsung Electronics Magyar Zrt. vállalati kommunikációs vezetője az új mobileszközzel kapcsolatban.

Érkezik a Samsung Galaxy Tab S2 táblagép
Érkezik a Samsung Galaxy Tab S2 táblagép

Még teljesebb vizuális élmény

Mindössze 5,6 mm-es vastagságának, 389 grammos (9,7 colos modell), illetve 265 grammos (8,0 colos modell) tömegének, valamint a Super AMOLED kijelzőjének köszönhetően a Galaxy Tab S2 eszményi olvasáshoz, és valamennyi digitális tartalom megtekintéséhez. A hagyományos nyomtatott sajtótermékek olvasási élményét felidézve az e-bookok, magazinok, honlapok és hírek böngészését is kényelmesebbé teszi. A kijelző olvasásra optimalizált arányainak hála zavartalanná válik az olvasás, mivel nincs szükség felesleges görgetésre, lapozgatásra.

Az új táblagép Super AMOLED kijelzője mélyebb kontraszttal, részletgazdagabb megjelenítéssel és a valósághű színek 94%-ának megjelenítésével (Adobe RGB modell szerint), lenyűgöző olvasási, valamint vizuális élményt kínál.

Az Adaptive Display kijelzőtechnológia intelligens módon, az adott alkalmazás szükségleteinek, valamint a környezeti viszonyoknak megfelelően optimalizálja a színeket, a telítettséget és élesség-beállításokat. A Reading üzemmód olyan fényerő-beállításokat és kontrasztarányokat kínál, amellyel hosszabb ideig is olvashatunk anélkül, hogy a szemünket túlzott megerőltetésnek tennénk ki.

A keskeny és könnyű kialakításnak hála a táblagép könnyen hordozható, stílusos külleme pedig bármilyen környezetben feltűnik.

Mobilitás és teljesítmény

A Galaxy Tab S2 használatával a munkában sincsenek kötöttségek: az eszközön előretelepítve érkezik a Microsoft Office Solutions csomag melynek segítségével bárhol és bármikor létrehozhatók és szerkeszthetők a megszokott Office dokumentumok, ráadásul két évig ingyenesen használható a One Drive szolgáltatás akár 100 GB felhőalapú tárhellyel. Az eszköz kompatibilis a Book Cover billentyűzettel is, amely a hagyományos PC billentyűzet kényelmét biztosítja és beépített érintőpaddal is rendelkezik.

A megfelelő biztonság és az egyszerű hitelesítés támogatásaképpen a táblagép érintés-alapú ujjlenyomat-olvasóval érkezik: egy beépített érzékelő segítségével a Home gomb egyszerű lenyomásával oldható fel az eszköz zárolása. A Smart Manager applikáció automatikusan megjeleníti az aktuális beállításokat, a töltöttségi szinttől a rendelkezésre álló tárhely és memória mennyiségig. A rosszindulatú szoftverek ellen az előre telepített malware-szűrő segít megvédeni a felhasználókat.

A Galaxy Tab S2 szeptembertől lesz elérhető Magyarországon többféle méretben, illetve csatlakozási opcióval: a 9,7 colos és 8 colos modellek Wi-Fi, valamint Wi-Fi és LTE képes verzióban kerülnek a boltokba. Hazánkban 32 GB-os tárhellyel kerülnek forgalomba, ami MicroSD kártyával 128 GB-ig bővíthető.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather