Itt a korszerűsödött Samsung Galaxy A sorozat

Itt a korszerűsödött Samsung Galaxy A sorozat

Elért hozzánk is az újragondolt Samsung Galaxy A sorozat első tagja, mely modernizált megoldásokat hoz el a középkategóriás telefonok szegmensébe. A Galaxy A50 a fogyasztóknak leglényegesebb funkciókban ad meghatározó fejlesztéseket. Ilyen újítás a csodás élményt nyújtó képernyő, a időálló teljesítmény és a kamera, amely olyannak örökíti meg a világot, amilyennek azt a valóságban is látjuk.

A korszerű Galaxy A50 megfelel a csatlakoztatott életmód elvárásainak, az eszközzel valós időben hozhatunk létre, oszthatunk meg és fogyaszthatunk tartalmakat. A modern széria multifunkcionális, erős konstrukciókat nyújt ezt követően, amelyek képesek lépést tartani napjaink telefonhasználati szokásaival.

„A Samsung részére kardinális, hogy minél jobb felhasználói élményt biztosítson a vásárlók részére. Az újragondolt Galaxy A sorozat tervezésekor ezt a célkitűzést tartottuk szem előtt – hangoztatta DJ Koh, a Samsung IT és mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – A kapcsolattartás módja megszakítás nélkül változik, az okostelefonoknak mindazonáltal tartaniuk kell a lépést ezzel az átalakulással. A modern Galaxy A széria olyan alapvető funkciókban hoz előrelépést, amelyek sokszínű lehetőségekkel támogatják a valós idejű interakciókat és idomulnak a változó felhasználói igényekhez.”

A Galaxy A szériával a felhasználók problémamentesen tapasztalhatják meg a Galaxy ökoszisztéma lehetőségeit, akárcsak a Samsung Health, a Samsung Pay vagy a Bixby funkciókat.

Prémium kamerafunkcióival, hosszú üzemidőt biztosító, gyorstöltést támogató akkumulátorával és Infinity-U kijelzőjével a Galaxy A50 nyújt támogatást kapcsolatban maradni a világgal.

A Galaxy A50 tripla kameráját az emberi látás sajátosságai ihlették, ennek megfelelően emeli új szintre a fényképek készítését és megosztását.

Az Ultraszéles látószögű lencsével a Föld kötöttségek nélkül örökíthető meg. A 25 MP-es főkamera vibrálóan éles képeket alkot napfényben. Az modernizált lencse rosszabb fényviszonyok közt több fényt gyűjt és csökkenti a zajt a képen, mindent összevetve sötétben ugyancsak nagyon jó minőségű képeket konstruál. A Mélységérzékelő funkcióval is felszerelt kamera Élő Fókusz lehetőséget is nyújt, amellyel megválaszthatjuk, melyik részletet hangsúlyozzuk ki a képen.

Az AI kamera támogatásával könnyebb a maga tökéletességében elkapni a pillanatot. A Jelenetoptimalizáló húsz heterogén helyzetet képes felismerni és feldolgozni, a Hibaérzékelő szerepkör ugyanakkor biztosítja, hogy ne maradjunk le a legjobb portréfotó lehetőségekről. A Bixby Vision a kamera és a mesterséges intelligencia eszközeivel nyújt támogatást az online bevásárlásban, a fordításban és az információkeresésben is.

Az előlapi kamera Élő Fókusz funkciójával finoman elmoshatjuk a kép hátterét, mindent összevetve bámulaltos önarcképeket komponálhatunk.

A képernyőn fedezhető fel ujjlenyomat-olvasóval a Galaxy A50 flottul feloldható nélküle, hogy a telefon fogásán változtatni kellene. A masina négy karakteres színben, ergonomikus, vékony és enyhén ívelt kialakításban érkezik. A fekete, fehér, kék és korall árnyalatokat a szórt fény inspirálta.