A korszerű Arteon a világpremierjét genfi internacionális autószalonon tartják meg

A korszerű Arteon a világpremierjét genfi internacionális autószalonon tartják meg
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

A Volkswagen tovább bővíti modellkínálati skáláját a modern avantgard grand turismo gépkocsival: a korszerű Arteonnal. A Passat fölé pozícionált új lépcsőshátú gépjárműt a nagyközönségnek március 9 és 19 közt nyitva tartó Genfi Internacionális Autószalonon mutatják be most először.

Az Arteon tervezői és fejlesztői részére az alapvető célkitűzés az avantgard formaterv és a magas szintű sokoldalúság vegyítése volt. Ennek eredményeként olyan belső kialakítású gépjármű alakult meg, melynek terjedelmes tere elegendő fej- és a lábteret ad valamennyi ülés tekintetében, és ami megismételhetetlen az ilyen formájú karosszéria tekintetében. A karizmatikus Arteon formatervezési kulcselemei magukba foglalják a teljesen új orr-részt, amelyen a LED fényszórók és a nappali világítás egybeolvad a hűtőrács króm díszléceivel és a motorháztetővel. A korszerű Volkswagen karosszéria formájának másik meghatározó eleme az erőteljes oldalsó vonalvezetés.

Nagyon sok felszereltségi elem az Arteonnál mutatkozik be első alkalommal, ezek magukba foglalják a vezetői asszisztens rendszerek legkorszerűbb nemzedékét. Az Arteon felszereltségi kínálatát olyan tulajdonságokkal bővítették, melyek eddig a luxusautókat jellemezték. Ez az egyedüli kialakítás az Arteont kategóriájának egyik legvonzóbb gépkocsijává teszi.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather