LG okostelevíziós online fizetési technika

LG okostelevíziós online fizetési technika
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Az LG és a Paymentwall együttes megoldásával az alkalmazásfejlesztők olyan fizetős alkalmazásokat írhatnak az LG webOS operációs rendszereit futtató okostelevíziókra, amelyek a világ több mint 200 országában több mint 140 különféle online fizetési megoldást támogatnak.

A két cég együttműködése révén a fogyasztók az LG intuitív webOS okostévés platformján keresztül simán hozzáférhetnek a fizetős alkalmazásokhoz, filmekhez, játékokhoz, és nagyon sok más szolgáltatáshoz. Azzal, hogy a Paymentwall-lal való együttműködésnek betudhatóan még több piacon válik hozzáférhetővé az LG webOS okostévés online fizetési megoldás, a nézők globálisan a fizetős tartalmak még nagyobb palettájáról választhatnak az LG alkalmazásboltján keresztül.

A webOS operációs rendszerrel funkcionáló LG okostévék tulajdonosainak elég simán rákattintani a Buy Now gombra, ezt követően beírni a hitel- vagy betéti kártyájuk számát, és máris anélkül élvezhetik az online vásárlás előnyeit nemzetközileg, hogy az összes alkalommal külön be kellene jelentkezniük. Ez nem az összes, mivelhogy a rendszer az asztali számítógépen, laptopon, tableten vagy más mobil eszközökön keresztül történő fizetést is segíti, mégpedig QR-kódok ezenfelül más biztonságos hitelesítési protokollok igénybevételével.

A webOS platform sokoldalúságának hála az LG okostelevíziók jelentik a legjobb választást azok részére, akik vonzó tartalmak széles választékára vágynak. Az LG korszerű webOS 3.0 platformja az első osztályú tartalmak széles palettáját teszi elérhetővé, a live streamingtől kezdve egészen a mulattató és kihívást jelentő játékokig. Nem mellesleg a webOS TV-k kompatibilisek a legfrissebb 4K Ultra HD szabvánnyal éppen úgy, mint a magas dinamikatartományú (HDR) filmekkel és műsorokkal.

„A Paymentwall-lal való együttműködésnek hála az LG webOS platformján sokkal gyorsabbá tehetjük az okostévés vásárlási élményt, mint ha csak egyedül végeznénk a fejlesztést” – mondta Brian Kwon, az LG Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója. „Ez a partnerség újabb példa arra, hogy az LG másokkal együttes erőfeszítése miként emeli a vállalatot a átfogó okostelevízió-iparág vezető szereplői közé.”

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather