Megint együtt fesztiválozik Komárom és Révkomárom

Megint együtt fesztiválozik Komárom és Révkomárom
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Komárom és Révkomárom 25. alkalommal megszervezett együttes fesztiválján magyar és szlovákiai előadók mellett alternatív együttesek is fellépnek, modern darabot szemléltet a Magyar Lovas Színház és a Magyarock Dalszínház, amellett együttes futóversenyt és kötélhúzást rendeznek az Erzsébet hídon – hangoztatta sajtótájékoztatóján a két település polgármestere.

Molnár Attila szólt arról, hogy a negyed évszád alatt városaikban felnőtt egy olyan generáció, amelyiknek a Komáromi Napok a hagyományokhoz való ragaszkodást, egyben a folytonos megújulást is jelenti.

Az április 26-én kezdődő rendezvénysorozat programjai a komáromi Jókai ligetben és révkomáromi Klapka téren zajlanak. Komáromban fellép mások mellett az Edda Művek, Keresztes Ildikó, a P. Mobil és a Neoton.

A Kisszínpadon alternatív formációk játszanak, mint a Hősök, a Kelemen Kabátban, a Mystery Gang, a Firkin és a Children of Distance. A Borudvarban dzsessz, folk és népzene várja a közönséget. A rendezvény kísérőrendezvénye a Monostori erődben zajló Mediawave Internacionális Film és Zenei Együttlét.

Révkomáromban koncertet ad Charlie, a Csík Zenekar, ezenfelül Petra Brönerová és együttese. A helyi formációk közül fellép Divided by Zero, a Spliff 447 és az Aylen’s Fall, emellett a Szécsi Pál-, az Iron Maiden- és az Elán Forever emlékzenekar zenél.

MTI

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather