Office csomag jár a zászlóshajó Lumiákhoz

Office csomag jár a zászlóshajó Lumiákhoz

A Lumia 950 és 950 XL okostelefonokhoz mostantól MS Office 365 Egyszemélyes verzió jár. Visszamenőlegesen is!

A Microsoft egyéves, Office 365 Egyszemélyes verzió előfizetést ad ingyen a Lumia 950 és 950 XL tulajdonosoknak, hogy például teljes szolgáltatáskészlettel használhassák a telefonok Continuum funkcióját, ezáltal nagyképernyő, egér és billentyűzet csatlakoztatásával igazi PC élményben lehet részük. Az ajánlat a 2015. december 1. és 2016. június 30. közt vásárolt Microsoft Lumia 950 és 950 XL gépezetekre érvényes.

Az összes, 2015. december 1. és 2016. június 30. közepette vásárolt Microsoft Lumia 950 és 950 XL készülékhez éves, 20 999 forint értékű Office 365 Egyszemélyes előfizetést ad a Microsoft. Így az ajánlat nemcsak az újonnan vásárolt telefonokra, hanem visszamenőleg is érvényes. A csúcskészülékek tulajdonosai ezáltal kihasználhatják a Continuum nyújtotta előnyöket és nagyképernyőhöz összekötve, PC-ként is használhatják a telefonjukat.

A Microsoft Windows 10 operációs rendszert futtató Lumia 950 és 950 XL telefonok – Microsoft Kijelződokkoló alkalmazásával – egérhez, billentyűzethez és egy nagyobb kijelzőhöz összekötve a Windows univerzális alkalmazásait a terjedelmes kijelzőhöz igazítva jelenítik meg, mintha egy PC-t használnánk. Mindeközben a telefon még mindig hasznosítható független eszközként, vagyis képes példaként a bejövő hívásokat fogadni és újakat is lehet kezdeményezni vele. Ezt a szerepkört épp az Office okiratok (Word, Excel, PowerPoint) nagyképernyőn való szerkesztésekor ajánlatos kihasználni, ezért létfontosságú az Office 365 előfizetés a Continuumhoz. Ennek, és az előfizetéssel egyesült erővel járó felhőszolgáltatásnak betudhatóan az ügyiratok létrehozása, szerkesztése és elmentése kényelmesen, egységes felhasználói behatás mellett, bármilyen eszközön, bárhol lehetséges.

Az Egyszemélyes előfizetéssel a Lumia 950 és 950 XL tulajdonosok egy telefonra, egy tabletre és egy PC-re egyéves időtartamra kapják meg a legfrissebb Microsoft Office alkalmazásokat, ezenkívül 1 TB OneDrive felhőtárhelyet, valamint havi 60 Skype-percet is kapnak, mellyel vezetékes és mobilszámokat hívhatnak. Azok, akik már rendelkeznek Egyszemélyes előfizetéssel, újabb egy évnyi előfizetéshez jutnak hozzá. Az egy év leteltével az előfizetés automatán korszerűbb lesz – erre egy e-mail figyelmezteti a felhasználót.

Az Egyszemélyes előfizetés a Lumia Offers alkalmazáson keresztül válik hozzáférhetővé. Ez az új telefonokra alapértelmezetten telepített, a már meglévő gépezetekre mindazonáltal a Windows Áruházból telepíthető. Az ajánlat június 30-ig érvényes.