Simple Windows Phone

Simple mobilfizetés applikáció
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

A magyar fejlesztésű Simple mobilfizetési alkalmazást immár a Windows Phone tulajdonosok is élvezhetik. A moduláris felépítésű program ingyenes és a vásárlás egészét felöleli, nem csak egyszerűen a tranzakciókra koncentrál.

A Simple program egy átfogó információs és fizető rendszer. Segítségével a felhasználók vásárolhatnak autópálya-matricát, parkolhatnak az egész ország területén, 300 étteremből rendelhetnek ételt, vásárolhatnak több száz italautomatából országszerte, vagy hívhatnak taxit Budapesten. Emellett több száz kulturális programhelyszín ajánlatai között válogathatnak és vásárolhatnak jegyet, akár last minute áron is, Rögzíthetik hűségkártyáikat és elérhetik a legnépszerűbb 200 szórakozóhely programját. Számos étteremben a helyszínen böngészhetik az étlapot, rendelhetnek és fizethetnek az alkalmazással.

Simple mobilfizetés applikáció mintaképernyő
Simple mobilfizetés applikáció mintaképernyő

Az öt hónapos fejlesztői munka során az alapoktól indultak újra és mintegy tíz fejlesztő és négy támogató munkatárs dolgozott együtt, majd a végső fázisban külsős cégek, tesztelők és etikus hekkerek is segítették a csapatot. Az elkészült applikáció funkcióit tekintve szinte teljes egészében megegyezik az Android és az iOS verziókkal kiegészítve a Windows Phone platformján megismert kényelmi berendezésekkel. Ugyanakkor a Windows változat nagy előnye még az optimalizálás is, hiszen bármilyen gyenge vagy erős hardverrel rendelkező készüléken ugyanazt a felhasználói élményt nyújtja.

A Simple mobil- és bankszolgáltatótól független rendszer, a Google Play, az AppStore és a Windows Phone felületről tölthető le ingyenesen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather