Új Samsung Galaxy A széria prémium külsővel és belsővel

A Samsung Galaxy A (2016) készülékei ötvözik az innovatív dizájnt a legmodernebb technológiával

A Samsung Electronics bemutatja legújabb Galaxy A okostelefonjait, amelyek minőségi külsővel, mobilfizetési lehetőséggel és továbbfejlesztett kamera funkciókkal célozzák meg a vásárlókat. A Samsung Galaxy A (2016) készülékei ötvözik az innovatív dizájnt a legmodernebb technológiával, lehetőséget nyújtva ezzel a felhasználók számára saját egyéniségük kifejezésére. Mindezt 3 kijelző méretben kínálja a Samsung: az A7 5,4 colos, az A5 5,2 colos, míg az A3 4,7 colos képernyővel kerül majd piacra.

„A Samsungnál elkötelezett hívei vagyunk a folyamatos innovációnak, amely a felhasználóink visszajelzésein és igényein alapul – mondta el JK Shin, a Samsung Electronics IT és Mobilkommunikációs üzletágának elnök vezérigazgatója – A Galaxy A (2016) bevezetésénél figyelembe vettük felhasználóink korábbi Galaxy A modellekkel kapcsolatos visszajelzéseit, és olyan átgondolt és látványos fejlesztéseket eszközöltünk, amelyek által a stílus és a teljesítmény egyaránt a felhasználóink mindennapjainak részévé válhat.”

A Galaxy A (2016) széria is megörökölte a Samsung Galaxy vonalra jellemző fém-üveg külsőt, így szériához tartozó készülékek gyönyörű és harmonikus prémium dizájnt kaptak, a vékony kijelző keret pedig tovább fokozza ezt a vizuális élményt.

Jelenleg a Galaxy A5 és A7 (2016) támogatja a Samsung egyedi, gyakorlatilag bárhol alkalmazható egyszerű és biztonságos mobilfizetési megoldását, a Samsung Pay-t. A Samsung Pay-t ujjlenyomat ellenőrző védi és teszi biztonságossá, maga a funkció pedig a mágneses adatátviteli technológián (Magnetic Secure Transmission, MST) és NFC-n (Near Field Communication) alapul.

A Galaxy A (2016) készülékek továbbfejlesztett kamerát kaptak, ezzel élénkebb színvilágú, élesebb fényképek és videók készítését téve lehetővé. A rendszer része egy fejlett optikai képstabilizátor (OIS), valamint egy első és hátsó F1.9 objektív is, amik megakadályozzák a képek elmosódását, és lehetővé teszik a jó minőségű fotók készítését sötétebb fényviszonyok mellett is. A Samsung gyorsindító funkciójával a kamera kevesebb mint egy másodperc alatt használatra kész, illetve kiváló minőségű szelfik is készíthetők, hála a Széles Szelfi, a Palm Selfie és a beépített Szépítő Effektek funkcióknak.

A Galaxy A (2016) Kínában debütál 2015 december közepén, majd ezt követi a globális bevezetés.