Megérkezett a Samsung Galaxy S8 és S8+ okostelefon

Megérkezett a Samsung Galaxy S8 és S8+ okostelefon

A Samsung Electronics elénk tárta új Galaxy S8 és S8+ okostelefonjait, amelyek a tulajdonképpen keretmentes kialakításukkal áttörik az okostelefonok megszokott határait, míg nagyon sok új szolgáltatást ígérnek. A több új szolgáltatásnak és alkalmazásnak, azonkívül a csodálatos képi hatást kínáló Infinity Display-nek hála a Galaxy S8 és S8+ új szintre emelik a telefon funkcionalitását és a kényelmet, megnyitva ezzel a opciók új galaxisát a felhasználók előtt.

Megérkezett a Samsung Galaxy S8 és S8+ okostelefon
Megérkezett a Samsung Galaxy S8 és S8+ okostelefon

„A Samsung Galaxy S8 és S8+ a stílus és a nagyszerű okostelefonos szolgáltatások új korszakát hozza el, és módot nyújt, hogy úgy tapasztalhassuk meg a minket körülvevő világot, ahogyan még soha – mondta DJ Koh, a Samsung Electronics Mobilkommunikációs üzletágának elnöke. – „A Galaxy S8 és S8+ új mérföldkő a Samsung mesés okostelefonjainak sorában: új szintre, az elérhető legmagasabbra emeltük a biztonság fokát, hogy megint rászolgáljunk a vásárlóink bizalmára.

Lássunk többet, éljünk keresztül többet!

A Galaxy S8 és S8+ a formatervezés és a funkcionalitás tekintetében a Samsung gazdag örökségét követi. Az 5,8 colos Galaxy S8 és a 6.2 colos S8+ modellben szintúgy az Infinity Display keret nélküli megjelenése köszön vissza, egy gombok és éles sarkak nélküli sima, egyenletes, csaknem végtelennek tűnő felületet alkotva. Az eredmény egy igazán csodálatos, problémamentes vizuális benyomás, amely a párhuzamos munkavégzésnek is kedvez. A Galaxy S8 és S8+ kompakt kialakítása kényelmessé teszi az egykezes használatot, az előlapon és hátlapon mindazonáltal a Corning Gorilla Glass 5 gondoskodik a tartósságról és színvonalas felületről.

Az alapvető Galaxy funkciók új szintre emelve

Az továbbfejlesztett formaterv mellett a Samsung a csúcstechnológiás belbecsről sem feledkezik meg, a modernizált kamera és a megnövelt teljesítmény mellett a szerkezet a következőkben részletezett funkciókkal büszkélkedhet:

Prémium kamera: A Galaxy S8 és S8+ modernizált 8 megapixeles, F1,7 nagy tudású automatikus élességállítás előlapi kamerája és 12 megapixeles F1,7 Dual Képpont hátlapi kamerája a modernizált képfeldolgozási szisztémának betudhatóan rossz fényviszonyok és terjedelmes zoomigény mellett is nagyszerűen éles fotókat létrehoz.

Kimagasló teljesítmény: A Galaxy S8 és S8+ csúcsteljesítményének és csatlakoztathatóságának záloga az iparág első 10 nm-es processzora, amely soha nem gyakorlott sebességet és hatékonyságot nyújt. A Gigabit LTE és a Gigabit Wi-Fi csatlakozás lehetősége akár 1 Gb/s átviteli sebességig adott, ezáltal a felhasználók roppant módon sebesen tudnak fájlokat letölteni, függetlenül azok méretétől.

Valódi szórakozóközpont: A Föld első, az UHD Alliance által Moblie HDR PremiumTM minősítéssel elismert mobilkészülékeként a Galaxy S8 és S8+ képes precízen visszaadni azokat a vibráló színeket és kontrasztokat, amelyeket kedvenc filmjeink készítői megálmodtak. A Galaxy S8 és S8+ ugyanakkor a játékosokról sem feledkezik meg: az élénk és részletgazdag grafikus megjelenítés a mobilos játékélmény új szintjét hozza el. Azonkívül a leginkább közkedvelt játékokat, köztük pár, kimondottan a Vulkan API támogatással megjelenő újdonságokat magába foglaló Game Pack is gondoskodik a szórakozásról.

Teljes körű mobilbiztonsági szabvány: A Galaxy S8 és S8+ a katonai szintű biztonságot nyújtó Samsung Knox biztonsági platformra épül. A Galaxy S8 és S8+ nagyszámú biometrikus azonosítási lehetőséget ígér a felhasználóinak: ujjlenyomat-olvasó, íriszszkenner és arcfelismerés szintén választható a felhasználói hitelesítéshez.

A Galaxy S8 és S8+ természetesen a Galaxy széria alapvető és közkedvelt jellemzőit is továbbviszi, példaként:

 • IP68 szabvány alapján víz- és porállóság
 • Akár 256 GB-os MicroSD hozzájárulás
 • Always-on megjelenítő
 • Sebes és vezeték nélküli töltés

A telefon használatának új módjai

A Bixby egy okos interfész, amellyel a felhasználók még többet hozhatnak ki a telefonjukból. A modern Bixby gomb megnyomásával gond nélkül elérhetjük a Bixby-t és hangvezérléssel, érintéssel vagy éppen szöveges utasításokkal is navigálhatunk a szolgáltatások és alkalmazások közt. Indításkor a Bixby hangvezérlő modulja összekapcsolható a Samsung jó néhány integrált alkalmazásával (példaként Kamera, Névjegyek, Galéria, Üzenetek és Beállítások), de a hangvezérelhető Samsung- és külső gyártóktól származó alkalmazások köre a közeljövőben szakadatlan bővülni fog. A Bixby környezetérzékeny képességeivel személyre szabott módon nyújt támogatást, szakadatlan tanulva felhasználója érdeklődéséből, helyzetéből és helyéből.

A Bixby képfelismerő rendszerének hála nem kizárólag a vásárlás és a képkeresés egyszerűsödik, de a felhasználók információt is kaphatnak a környékükön látható érdekes helyekről. Amint a Bixby rendszer egyre növekszik, úgy válik egy mindenütt jelen található felületté és kapcsolódik össze újabb és újabb berendezésekkel, alkalmazásokkal és szolgáltatásokkal, az életét megkönnyítő új lehetőségeket és élményeket nyújtva ezzel a felhasználóknak.

A mobiltelefonos funkciókon túl

A mobil hatékonyság és az összekapcsolhatóság kifogástalan megvalósítása érdekében a Galaxy S8 és S8+ impozáns termék- és szolgáltatáskínálattal egészül ki.

Az egyik ezekből az Oculus-szal együtt fejlesztett új Gear VR és kontroller. A komfortos, egy kézzel irányítható és navigálható kontrollerrel fejlettebb mozgásos interakció tapasztalható meg az interaktív VR tartalmak megtekintése alatt. A Galaxy S8 és S8+ azonkívül összekapcsolható a korszerű Gear 360 kamerával is, ezáltal gördülékenyen állíthatók elő 360 fokos 4K videók és 15 megapixeles fotók.

A Galaxy S8-ban és S8+-ban rejlő kapacitás a hatékonyság szolgálatába is állítható: példátlan Samsung DeX az okostelefont biztonságos asztali számítógéppé változtatja. A Samsung DeX igénybevételével a mobiltelefonról történő munkavégzés gyorsabbá és okosabbá válik: a felhasználók megjeleníthetik és szerkeszthetik a telefonjukon tárolt adatokat.

Manapság egyre több IoT szerkezet kerül forgalomba és csatlakozik az egyre összetettebb hálózathoz. Ezen nyújt támogatást a Samsung Connect, amely egyszerűsíti az eltérő okoseszközök felügyeletét. A Samsung Connect segédkezésével három hétköznapi lépésben aktiválhatóvá válnak az IoT szerkezetek, hogy ezt követően a felhasználó egyetlen központi alkalmazáson át felügyelhesse valamennyi készülékét.

A Galaxy S8 és S8+ okostelefonon a Samsung Health szolgáltatás is megtalálható, amit már havonta 60 millióan, naponta ugyanakkor legalább 11 millióan használnak a Föld legkülönbözőbb pontjain. A szokásoknak megfelelő fitneszt és egészségmegőrzést újraértelmező Samsung Health nemcsak nyújt támogatást a felhasználóknak edzéseik megtervezésében, de egy új platformot is nyújt a társasági érintkezésre.

A konstrukció dobozában az AKG by Harman mesés hangzását biztosító új, magas hatékonyságú fülhallgatók is helyet kaptak, felülmúlhatatlan hangminőséget és zenei élményt kínálva a felhasználóknak. A fülhallgatók jobb zajszűrést biztosító hibrid csatornája mellett a kényelmet szolgálja a gabalyodásmentes fémszövet kivitel is.

A Galaxy S8 és S8+ április 28-ától lesz kapható Európában. A felhasználók több izgalmas szín közül válogathatnak: az eszközök éjfekete, levendula és jeges szürke változatban lesznek elérhetők.

A termékről több egyéb információ fedezhető fel a következőkben részletezett weboldalakon: www.samsungmobilepress.com, http://news. samsung.com/galaxy és www.samsung.com/galaxy.

A Samsung Galaxy S8 és S8+ műszaki adatai (Országonként és mobilszolgáltatóként eltérő lehet)

Galaxy S8 / Galaxy S8+

 • Operációs rendszer: Android 7.0
 • Hálózat: LTE Cat. 16
 • Országonként és mobilszolgáltatóként eltérő lehet
 • Méretek: 148,9×68,1×8,0 mm, 155 g / 159,5×73,4×8,1 mm, 173 g
 • Processzor: Nyolcmagos (2,3 GHz Quad + 1,7 GHz Quad), 64 bites, 10 nm-es / Nyolcmagos (2,35 GHz Quad + 1,9 GHz Quad), 64 bites, 10 nm-es
 • Memória: 4 GB RAM (LPDDR4), 64 GB (UFS 2.1)
 • Megjelenítő: 5,8 col (146,5 mm)1 Quad HD+ (2960×1440), (570 ppi) / 6,2 col (158,1 mm)1 Quad HD+ (2960×1440), (529 ppi)
 • 1 A képernyőátló mérése egész téglalapként, a lekerekített sarkok figyelembevétele nélkül történt
 • Kamera: Hátlapi: Dual Képpont 12 MP OIS (F 1,7), Előlapi: 8 MP AF (F 1,7)
 • Akku: 3000 mAh / 3500 mAh
 • Villámgyors vezetékes és vezeték nélküli töltés
 • WPC- és PMA-kompatibilis vezeték nélküli töltés
 • Fizetési funkciók: NFC, MST
 • Csatlakoz-tathatóság: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac (2,4/5 GHz), VHT80 MU-MIMO, 1024QAM
 • Bluetooth v 5.0 (akár 2 Mb/s LE), ANT+, USB Type-C, NFC,
 • Helymeghatározás (GPS, Galileo, Glonass, BeiDou)
 • Érzékelők: Gyorsulásmérő, barométer, ujjlenyomat-érzékelő, girométer, geomágneses érzékelő, Hall-érzékelő, pulzusszámláló, térérzékelő
 • RGB fényérzékelő, írisz szenzor, nyomásérzékelő
 • Hang: MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB,
 • FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, DSF, DFF
 • Videó: MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM