2022-ben megkezdődik a BMW Group debreceni gyárának következő építési fejezete

2022-ben megkezdődik a BMW Group debreceni gyárának következő építési fejezete

A BMW Group jövőbeni debreceni gyárának első épületkivitelezési munkálatai – úgymint a központi irodaépület és a képzési center építése – 2022 elején megkezdődnek. A helyszínen ebben a pillanatban is zajlanak a csapadékvíz-elvezető árkok, a vízvezetékek és az eltérő infrastruktúra-berendezések telepítési munkálatai, ráadásul az energiaellátás, az utak és a parkolók kiépítése, hogy az épülő létesítmény gyártósoráról már az évtized centrumában tisztán elektromos meghajtású gépjárműk gurulhassanak le.

A BMW Group építési és létesítmény-fejlesztési csapata 2022-ben nagyszámú nem technológiai jellegű objektum felépítését helyezi előtérbe, ezáltal például a tervezési, minősítési és képzési feladatoknak, ezenkívül a humánerőforrás- és menedzsment-funkcióknak otthont adó alkotmányok is elkészülnek. Az olyan technológiai alkotmányok felépítésére vonatkozó pályázati kiírásokat, akárcsak a présüzem, a szerkezetépítő részleg, a karosszériafényező műhely és az összeszerelő csarnok, az jövőbeni hónapokban nyitják meg.

„A létesítményünket építő csapat és Debrecen települése csúcs munkát végez. Együttműködésünk a városvezetéssel és Magyarország kormányának képviselőivel jelentősen professzionális, minden megállapodásunk határidőre teljesült. Roppantul elégedett vagyok a telephelyünkön zajló építési munkálatok előrehaladásával is” – nyilatkozott Michele Melchiorre, a BMW Manufacturing Hungary Kft. cégvezetője. „A 2022-ben kezdődő épületépítési munkálatokkal új gyárunk fejlesztésének következő szakaszába lépünk” – tette hozzá.

A BMW Group a Neue Klasse modellgeneráció részére Debrecenben építi fel első gyárát, melynek gyártósoráról az évtized közepétől olyan elektromos járművek gurulnak ezután le, amelyeket a kezdetektől a kompromisszumoktól mentes, tisztán elektromos meghajtás sajátosságai alapján terveznek a mérnökök.

A BMW Group karrierlehetőségei a következő szakaszhoz érkeznek

Debrecenben most egy csaknem húszfős csapat irányítja a különféle humánerőforrás-, üzemeltetési, fenntarthatósági, pénzügyi és tervezési tevékenységeket. A nemsoká kezdődő építési fejezet kapcsán újabb karrierlehetőségek nyílnak meg, főképpen olyan munkaterületekkel a középpontban, akárcsak a humánerőforrás, a létesítményüzemeltetés, a pénzügy és a beszerzés.

Az álláslehetőségeket a BMW Group debreceni gyárának karrieroldalán (https://www.bmwgroup. jobs/hu/) teszik közzé. Ez az egyetlen olyan toborzási csatorna, amit a jelentkezők kiválasztásakor a BMW Group debreceni gyárának karriercsapata alkalmaz.

Tekintettel arra, hogy az építési munkálatok középpontjában az első házak vannak, az állásajánlatok a releváns munkaterületekhez kapcsolódnak. A gyártásra koncentráló állásajánlatok meghirdetésére egy későbbi időpontban kerül sor.