A Samsung 71 iF Design Díjat nyert el 2022-ben

A Samsung 71 iF Design Díjat nyert el 2022-ben

A Samsung összesen 71 díjat nyert az International Forum (iF) Design Award 2022 nemzetközileg is elismert dizájnversenyén. A megmérettetésen The Freestyle hordozható projektor, a Galaxy Z Flip3 5G okostelefon és a Bespoke Slim vezeték nélküli porszívó is Arany Díjat nyert. Az 57 állam több mint 11.000 nevezője közül idén a Samsung termékei kapták a legtöbb elismerést.

Az 1953-ban, Die Gute Industrieform e. V. néven hozott létre iF Design Award szakértői kilenc kategóriában értékelik az egyes produktumok kialakítását és formatervezését. A folyamat kiterjed a Gyártmány, a Csomagolás, a Kommunikáció, a Koncepció, a Belső Formatervezés, a Formatervezés, a Szolgáltatástervezés, a Felhasználói inger és a Felhasználói felület vizsgálatára is.

„A formatervezés célja a felhasználói értékek és az modernizált modern műszaki megoldások összekapcsolása – hangoztatta Jinsoo Kim, a Samsung Vállalati dizájnközpontjának alelnöke. – A Samsung olyan megoldásokat szolgáltat, amelyek nemcsak jellegzetes felhasználói élményt biztosítanak, hanem biztos, hogy meg könnyítik a mindennapi életet.”

Heterogén életmódokhoz kapcsolódó élmények, Arany Díjas masinákkal

A The Freestyle egy hordozható projektor, amely csaknem minden környezetben alkalmas akár 254 cm-es átmérőjű képek megjelenítésére, legyen szó akár a falról, vagy 108 fokkal elforgatva, a plafonról.

Könnyed és egyszerű megvalósításának hála a The Freestyle szolidan hordozható, akár egy kézben is tartható, mindent összevetve a felhasználók otthonában vagy akár egy kempingben is indulhatnak a vetítések. A The Freestyle a felhasználók életstílusától függően Bluetooth hangszóróként vagy akár hangulatvilágításként is hasznosítható.

A Galaxy Z Flip3 5G okostelefon ikonikus és kompakt kialakítása mellett prémium funkciókat és különleges hajlítható lehetőségeket is szolgáltat, a személyre szabható élményt ugyanakkor Arany Díjjal ismerték el. A Galaxy Z Flip3 5G egyéni igényeknek megfelelő formájának betudhatóan kihajtva az okostelefonoktól megszokott inger válik hozzáférhetővé, összecsukva mindazonáltal a kompakt kialakítás előnyeit élvezhetik a felhasználók. A nagyméretű Fedlapi monitor nemcsak a formatervezést emeli új szintre, de a hatékonyságot is még tovább rendbe hozza. A felhasználók az eszköz kihajtása nélkül is ellenőrizhetik az értesítéseiket és fényképeket is hozhatnak létre.