A Samsung bővíti Távoli Tesztlabor programját, hogy az egész világon támogassa a fejlesztőket

A Samsung bővíti Távoli Tesztlabor programját, hogy az egész világon támogassa a fejlesztőket

A Samsung közzétette korszerűsödött Távoli Tesztlabor programját, melynek betudhatóan a fejlesztők távolról, virtuálisan tesztelhetik Galaxy készülékek ezrein a lefejlesztett applikációikat. A program a One UI 4 betával büszkélkedhető Galaxy S21 széria mellett a legmodernebb Galaxy Z Fold3 5G és Z Flip3 5G masinákkal szintén rendelkezésre áll. A távoli tesztlabor program támogatja a fejlesztők hatékony tesztelési folyamatát, míg a hardveres költségektől is megkíméli őket.

A Távoli Tesztlabor programhoz való átfogó hozzáféréssel a fejlesztők nemzetközileg, távolról, Galaxy készülékeken tesztelhetik alkalmazásaikat, függetlenül attól, hogy épp melyik országban tartózkodnak. Az elmúlt tíz év esetén a Samsung a Föld minden pontján, például Indiában, Lengyelországban, Dél-Koreában és az Egyesült Államokban is megalapított Távoli Tesztlaborokat. Annak érdekében, hogy a program szolgáltatásaihoz való hozzáférés minden eddiginél gyorsabb és megbízhatóbb legyen a Samsung kiterjesztette a programot, és Brazíliában, Oroszországban, az Egyesült Királyságban és Vietnamban is megalapított laboratóriumokat.

„A rendkívüli fejlesztői közösségünk nélkül aligha lettünk volna képesek ilyen modernizált mobilfejlesztéseket kínálni a felhasználóinknak – közölte TM Roh, a Samsung mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – Ennek köszönhetően tartjuk fontosnak, hogy szakértelmünkkel és továbbfejlesztett technológiánkkal támogassuk a fejlesztőket, akikre elsődleges partnerekként tekintünk. Ennek megfelelően tovább bővítjük nyílt Galaxy rendszerünket.”

A társaság a program újabb verziójával magasabb szintre emeli a tesztelés élményét. A fejlesztők egy automatizált tesztelési eszközhöz férnek hozzá, amely biztosítja számukra, hogy figyeljék a CPU- és memóriafogyasztást az alkalmazásuk futtatása alatt, és ellenőrizzék, hogy az alkalmazásnak van-e bármilyen hatása a rendszer erőforrásaira. A modern webes ügyfélszolgálatnak hála a program modernizált felhasználói felülettel és grafikával érkezik. A közeljövőben a fejlesztők egy új kommunikációs csatornát is használhatnak ezt követően, amely közvetlen hozzáférést nyújt a Samsung szakértőihez, akik szükség során tanácsot tudnak adni, hogyan javítsák alkalmazásuk teljesítményét.

A korszerű Samsung Távoli Tesztlabor program mutatja a cég elkötelezettségét sőt, hogy segítse a partnereit és a fejlesztőket abban, hogy kihasználják az olyan rendhagyó funkciók előnyeit, akárcsak a Galaxy Z széria hajlítható tulajdonságai, a Samsung Knox védelmi szintű biztonsága és a One UI zökkenőmentes csatlakoztathatósága. A korszerűsödött Távoli Tesztlabor programon át a Samsung még mindig nemzetközileg szorosan együttműködik a fejlesztőkkel, annak érdekében, hogy a határaikat tovább feszegethessék és a fejlesztéseiket még magasabb szintekre emelhessék.