Európába érkezik a Samsung 2020 QLED 8K TV szériája

Európába érkezik a Samsung 2020 QLED 8K TV szériája

A Samsung részére kiemelten jelentős, hogy a felhasználói visszajelzéseket figyelembe véve fejlessze legfrissebb modern műszaki megoldásait. A korszerű, élvonalbeli TV- és hangrendszerinnovációk csatlakoztatható megoldásokkal hoznak el interaktív és személyre szabott élményeket a fogyasztóknak. Ezek a funkciók újradefiniálják a kikapcsolódás fogalmát és forradalmasítják az okos otthonokat.

A szédületes, okos megjelenítők új generációja

A Samsung 2020-as csúcsmodellje, a Q950TS 8K TV tiszta kép- és hangminőséggel, MI megoldásokkal és prémium kialakítással nyújt illusztris technológiai innovációkat és nyújt csodálatos élményt.

Az Európában 65, 75 és 85 colos verzióban elérhető Samsung Q950 QLED 8K TV masina tekintetében a megjelenítőt körbefoglaló keret alig észrevehető. A forradalmi Infinity Screen monitor 99 százalékos kijelző-test aránnyal érkezik. A Q950 lenyűgözően keskeny, 15 mm-es panellel és nyolc integrált hangszóróval újraalkotja az eddig ismertkijelzők fogalmát. Az eszköz és környezete közti határok elmosódnak, ezáltal a TV eminens otthoni tévézést biztosít.

A Q950 mellett a Samsung QLED 8K TV szériája a Q900TS és Q800T modellekkel bővült. Az 55-től 98 colos méretig elérhető konstrukciók közt mindenki megtalálhatja az egyéni igényeihez és a tévézésre szánt térhez leginkább illeszkedő modellt.

A Samsung QLED 4K TV masinák még mindig tekintélyes hányadát teszik ki a társaság egész televíziós portfoliójának. A 43-tól 85 colos verzióig elérhető 2020-as Q60T, Q70T, Q80T, Q90T és Q95T modellek a társaság korábbi legerőteljesebb QLED 4K szériáját jelentik.

“Az nagy tudású monitorok új korszakába léptünk. Ebben az esztendőben a személyre szabhatóság hangsúlyosabb lesz, mint valaha – közölte Nathan Sheffield, a Samsung Europe TV és hangrendszerek üzletágának vezetője. – A 2020-as a társaság eddig legerősebb, legokosabb és leginkább csodálatos tévé- és hangrendszer-sorozata. A konstrukciók kompromisszumok nélkül illeszkednek a legtöbb felhasználó életstílusához.”

A hang- és képminőség adja a Samsung QLED TV-k kiindulópontját, de a 2020-as sorozatot a fejlett, MI alapú okos megjelenítő megoldások teszik igazán különlegessé. A Samsung jellegzetes megoldásai biztosítják a felhasználókat arról, hogy az ez évi sorozattal többé nem létfontosságú kompromisszumot kötni a tévézés kapcsán.

A Quantum Dot AI modern műszaki megoldás összefogja a Samsung 8K tartalomfeldolgozását az iparági szinten is nagyszerű Tizen platformmal, ezzel képes csaknem az összes tartalmat felskálázni, mindent összevetve azok 33 millió pixelen jelenhetnek meg a képek forrásától és eredeti felbontásától függetlenül.

Az Adaptív Kép szerepkör figyeli a helyiség fényviszonyait és a megjelenő kép fényeloszlását is, ezáltal nyújt tiszta és kontrasztos képet fényes és sötétebb terekben is.

Az Active Voice Amplifier megszünteti a háttérzajokat, amelyek a második legzavaróbb tényezőt jelentik tévézés közben az európai felhasználók részére A szerepkör önműködően felismeri ezeket a zörejeket és optimalizálja a hangzást.

Az Object Tracking Sound+ (OTS+) háromdimenziós hanghatást készít a gépezet tetején, oldalán és alján látható hangszórókkal egy jellegzetes mesterséges intelligencia alapú algoritmus segédkezésével. Az OTS+ képes a hangadást a képernyőn megfigyelhető mozgáshoz igazítani, ezzel kivételes felhasználói élményt nyújt.

A Q-Symphony egy egyéni igényeknek megfelelő többhangszórós megoldás. A széria történetében első alkalommal, a 2020 QLED TV konstrukciók felső és oldalsó hangszórói egy Samsung Q szériás hangprojektor csatlakoztatásakor is bekapcsolva maradnak, ezáltal a felhasználók dinamikus és többdimenziós hangélményt kaphatnak.

Korszerűsített hangminőség

A Samsung elkötelezett a teljeskörű audiovizuális élmények létrehozása mellett, mindent összevetve a társaság legfrissebb soundbarjai modernizált TV és hangrendszer integrációval érkeznek. A 2020-as Q szériához tartozó Q800T, Q70T és Q60T hangprojektorok őrületes összhangban működnek a Samsung QLED TV eszközeivel. A Samsung Acoustic Beam technológiájával és az integrált Dolby Atmos és a DTS:X megoldásokkal érkező Q sorozat hozzájárulásával a felhasználók úgy követhetik a képernyőn játszódó történéseket, mintha ők is a részesei lennének.

Az ideális hangzáshoz összetett megoldásokra van szükség, a Samsung új S sorozatába tartozó S60T és S40T eszközök mindazonáltal önmagukban is illusztris teljesítményre képesek. A stílusos és nagy tudású S hangprojektorok nagyszerűen illenek bármilyen helyiségbe és játszva belesimulnak a környezetükbe. Az S sorozat kitűnő választás a prémium kialakítást kereső zenekedvelőknek.

Disney+ a Samsung korábbi legokosabb csatlakoztatott portfólióján

Az otthoni tartalomfogyasztási szokások évről évre változnak, a felhasználók ugyanakkor nem kizárólag egyszerűen szándékoznának hozzáférni kedvenc műsoraikhoz, de a felfedezés szabadsága is lényeges számukra. A Samsung megszakítás nélkül bővíti együttműködéseit a vezető tartalomgyártókkal. A Disney+ március 24-től kezdve állandóan válik elérhetővé a Samsung TV-in Európa-szerte.

Kibővített hangalapú választások Samsung tévéken

A Samsung legmodernebb TV masinái változatos megoldású okos asszisztenssel is kompatibilisek, mindent összevetve a felhasználók választhatnak az Amazon Alexa, a Google Assistant és a Bixby közül. A hang alapú asszisztensekkel egyszerűen elérhetők a legfrissebb hírek, az időjárás, a kedvelt multimédiás tartalmak és akár az okos otthonok irányítása is.

Korszerűsített csatlakoztatott megjelenítés

A Samsung újabb megosztási funkciókat tárt a közönség elé, amelyekkel a felhasználóknak még több lehetősége nyílik személyre szabni a képernyők használatát:

A Multi-View szerepkör mindazoknak a felhasználóknak készült, akik rendszeresen használnak ugyanabban az időben több képernyőt is tévénézés közben. A telefonon megfigyelhető tartalmak megjeleníthetők a nagyobb megjelenítőn is, ahol a felhasználók 14 heterogén két ablakos képernyőfelosztás közül választhatják ki a legmegfelelőbbet.

A Tap View funkcióval még egyszerűbb az okostelefonokat a tévéhez csatlakoztatni. A telefonok képernyőjének tükrözéséhez a felhasználóknak mostantól elég készüléküket a tévéhez érinteni.

A személyre szabott lifestyle televíziózás új szintje

Európába is megérkezik a Samsung forradalmi Lifestyle tévéje a The Sero. Az eszköz egy okostelefonhoz hasonlóan képes függőlegesen, vagy vízszintesen elforgatni a képernyőt. A felhasználók okostelefonjuk képernyőjének tükrözésével tartalmak sorát élvezhetik a monitor rendhagyó megvalósításának betudhatóan.

A The Sero mellett a Samsung eredeti formátumú The Serif tévéje idén elérhető válik 43-, 49- és 55 colos változatban is Fehér Felhő és Pamutkék színekben. Mindkét gépezet kiérdemelte modernizált termékkialakítás kategóriában a világhírű International Forum (iF) Design Díját.

A Lifestyle tévé széria a The Frame-mel lesz egész. Az eszköz 2020-ban már 32- és 75 colos kivitelben szintén rendelkezésre áll a korábbi méretek mellett. A Frame Art Store a korszerű, mesterséges intelligencia alapú modern műszaki megoldást használva minden felhasználó részére automatán, az ízlésének megfelelően ajánl műalkotásokat.

Moduláris kijelzőtechnológia korlátok nélkül

A Samsung European Forumon mutatkozott be az továbbfejlesztett MicroLED tévék egész szériája. A moduláris MicroLED technológiával korlátok nélkül módosíthatók a méretek, a képarány és a felbontás is. A 75-től 292 colos átmérőig elérhető MicroLED megjelenítők eddig soha nem látott, személyre szabott látványt hoznak a felhasználók otthonába.