Galaxy S22 Ultra eszközzel felvett rövidfilmmel ünnepli a Samsung a Stranger Things új évadát

Galaxy S22 Ultra eszközzel felvett rövidfilmmel ünnepli a Samsung a Stranger Things új évadát

A Samsung a legtöbbet hozza ki az S22 Ultra Nightography, éjszakai felvételek funkciójából a Netflixszel együttes együttműködése esetén, hogy megünnepelje a széria negyedik évadának premierjét. Így a társaság június 22-én prezentálta a Make STRANGER Nights Epic, Vigyél fényt a sötétségbe című rövidfilmet, amely a Galaxy S22 Ultra fejlett Nightography, éjszakai felvételek kamerafunkcióit kihasználva tiszteleg a neves Netflix széria, a Stranger Things előtt. A videó a Samsung és a Netflix együttműködésének része, amely a Samsung közösségi csatornáin mutatkozott be, megelőzve a Stranger Things negyedik évadának záró részeit a streaming platformon.

A rövidfilmben a Stranger Things ihlette téma szolgál háttérként a Galaxy S22 Ultra erőteljes Nightography, éjszakai felvételek funkciójának bemutatásához. A Stranger Things negyedik évadában éjszaka megnyílik egy kapu egy rendkívüli világba, a Galaxy S22 Ultra mindazonáltal a széria világához hűen teremti újra ezt a jellegzetes hangulatot, és egy történetben ismerteti részleteiben is, hogy a Galaxy modern műszaki megoldás képes megörökíteni azt, melyet egyébként nem látnánk a sötétben

Tedd az éjszakákat nagyszerűvé!

A Make STRANGER Nights Epic, Vigyél fényt a sötétségbe című rövidfilmben egy fiatal lány a Samsung Galaxy S22 Ultra készülékét a hátsó zsebébe teszi, míg átbiciklizik a barátnőjéhez a Stranger Things negyedik évadának sorozatnéző bulijára. Útja esetén véletlenül bekapcsol a videója, és felvételt konstruál arról, hogy mi lopakodik utána az Upside Downban. Minden álló felvételt a Samsung Galaxy S22 Ultra eszközzel rögzítették.

A rövidfilm a Galaxy S22 Ultra erőteljes Nightography, éjszakai felvételek kamerafunkcióit is kihasználja. Mint amilyen a 108 megapixeles kamera és a fejlett mesterséges intelligenciával (MI) támogatott, 2,4 um-es pixelekkel ellátott érzékelő, amely több fényt és adatot képes rögzíteni a világosabb, élesebb videofelvételekért, nappal és éjszaka éppúgy.

Rendkívüli tartalmak galaxisának létrehozása

A Samsung és a Netflix együttműködése hosszú időre nyúlik vissza, amely esetén nagyon sok, a streaming platform leginkább közkedvelt sorozatait bemutató specifikus kampányt készítettek. Januárban az Emily Párizsban második évadának bemutatására indult együttes kampány, aminek keretében a rajongók „megfordíthatták a forgatókönyvet”, és a Samsung Galaxy Z Flip 5G segédkezésével saját animált plakátjuk főszereplőjévé válhattak.

A Galaxy S22 széria leleplezésére a Samsung és a Netflix létrehozta a Bridgerton széria által inspirált rövidfilmjét, melyet a februári Unpacked eseményen mutattak be. A háromperces jelenetben feltalálók próbálják meg elnyerni Bridgerton Charlotte királynőjének figyelmét. Lord Tristar sikerrel jár, mikor is przentálja látnoki alkotását: a 209 év múlva elkészülő Galaxy S22 Ultrát ábrázoló neoklasszicista festményeit.

A Samsung és a Netflix örökösen keresi azokat a projekteket, amelyekben őrületes, első osztályú tartalmakat hozhatnak létre a felhasználóknak.