Magyar dizájnerrel terveztette meg legkorszerűbb laptopjainak táskáit az LG

Magyar dizájnerrel terveztette meg legkorszerűbb laptopjainak táskáit az LG

A hazai tervezők támogatásának céljával indult el a Petrity és az LG Magyarország együttműködése, amikor is a magyar táskadizájner, Petrity Dorka az LG gram ultrabookokhoz gyártott példa nélküli laptoptáskákat. A novemberben induló együttes promóció keretében azok, akik gram laptopot vásárolnak az LG partnereinek webshopjaiban, figyelmesség dizájner táskát kapnak új gépük mellé.

November 1-től az eMAG, az Extreme Digital, a Laptop.hu és a Notebook.hu webshopjaiban figyelmesség Petrity laptoptáskát kapnak azok, akik LG gram laptopot vásárolnak. A bézs és fekete színű táskák gyöngyvászon és valódi bőr ötvözésével készültek, stílusban és kialakításban is konkrétan az LG ultrabookokhoz igazodva.

A nemrégiben Magyarországra érkezett LG gram laptopcsalád már a nevében is utal arra, hogy ultrakönnyű készülékekről van szó: a legnagyobb modell is mindössze 1,3 kg-ot nyom annak ellenére, hogy felszereltségét nézve a legkiemelkedőbb megoldásokat – 16:10 képarányú IPS monitor, 11. generációs Intel Core processzor, Intel Iris Xe grafikus lapka, Thunderbolt 4 port – ajánlja. A könnyed és szemrevaló kialakításhoz illeszkednek a napokban elkészült Petrity táskák is, amelyek az LG laptopmárka hazai bevezetését kívánják támogatni.

„A promócióval a célunk az, hogy kihangsúlyozzuk az LG gram laptopok prémium mivoltát és könnyed hordozhatóságát. Mikor is felmerült az javaslat, hogy saját táskákat készítünk a készülékekhez, feltétlenül a hazai tervezőket szerettük volna előtérbe rakni. Petrity Dorka életművét látva mindazonáltal egyértelmű volt, hogy a márka isteni partner lesz a projekthez” – nyilatkozta Orémus Eszter, az LG Magyarország IT termékekért felelős regionális marketingmenedzsere.

A gyártási folyamat alatt a legnélkülözhetetlenebb szempont a könnyed, de ennek ellenére funkcionális kialakítás volt. A táska mindent összevetve a töltőadapter és a perszonális eszközök elhelyezéséhez belső zsebeket és egy bőröndfület is kapott, mindent összevetve alkalmas arra, hogy egy kereskedelmi találkozón vagy egy mozgalmas napon maximálisan kiszolgálja az igényeinket, vagy akár teljesen átvegye a kézitáskánk szerepét. A két készítmény közösen mindent összevetve főleg azokhoz szól, akik folyamatosan mozgásban vannak, örömmel dolgoznak egy kávézóból, és a teljesítmény mellett a praktikumot és a kényelmet is fontosnak tartják.

„A táska tervezésénél az trendi kialakítás és prémium anyaghasználat mellett a leglényegesebb szempont a könnyed anyagok használata volt, ugyanis nem szerettük volna nehezebbé vagy testesebbé tenni a meglepően könnyed és vékony készüléket” – hangoztatta Petrity Dorka, a Petrity táskamárka alapítója, tervezője. „A gyöngyvászon és valódi bőr elemek párosítása oly nagyon jól sikerült, hogy az LG-vel való összefogás esetén kialakult koncepcióból a jövő évi kollekcióhoz is szeretnénk ihletet meríteni.”

Az LG Magyarország és a Petrity első együttes promóciója november 30-ig tart, de a két vállalat a vásárlók visszajelzéseitől függően fenntartja az összefogás folytatásának, bővítésének lehetőségét.