Magyarországon szintén rendelkezésre áll a Bespoke Jet, a Samsung multifunkcionális állóporszívója

Magyarországon szintén rendelkezésre áll a Bespoke Jet, a Samsung multifunkcionális állóporszívója

Április 4-től a hazai üzletekben is megvásárolható a Bespoke Jet vezeték nélküli állóporszívó és a hozzá tartozó All-in-One Clean Station, multifunkciós töltőállomás. Az előző években lakóhelyük tisztasága és az általános higiénia is kiemelten fontossá vált a felhasználók életében. A Samsung legfrissebb készülékével a nagycsaládosok, a kisállattartók vagy a hibrid munkát végző kreatívok is egyszerűbben és gyorsabban takaríthatják ki a lakóhelyet, ezáltal a szabadidejüket kikapcsolódásra fordíthatják.

A higiénikus tisztaságért

A tavaszi nagytakarítás alatt a feladatok listája elrettentő lehet, de az olyan multifunkcionális masinákkal, mint a Bespoke Jet, sokkal gyorsabban lehet a végére érni, mivel ugyancsak alkalmas a padló portalanítására és a nehezen elérhető sarkok takarítására is. A különféle kiegészítőkkel és fejekkel simán tisztíthatók a bútorkárpitok, percek alatt összegyűjthető az állatszőr és tisztává válhatnak a parkettás, padlószőnyeges vagy járólapos helyiségek is. Az All-in-One Clean Station, multifunkciós töltőállomás önvezérelten kiüríti a portárolót és tölti a porszívót minden használat után. A Samsung rendkívüli Lég Impulzus technológiájával a dokkolóban álló eszköz portárolóját az apró részecskék elvesztése nélkül, önvezérelten üríti ki a rendszer, ezáltal a por nem jut vissza a lakóhelybe. A Multifunkciós töltőállomás mellett a porszívóban is megtalálható a 99,999 százalékos többrétegű szűrőrendszer, amelyiknek hála a Bespoke Jet tiszta levegőt bocsát ki használat közben.

A kisállatok utáni takarítás könnyűsúlyú bajnoka

A lakóhelyben tartott kedvencek számtalan örömet hoznak a mindennapokba, az utánuk való takarítás viszont fáradságos lehet. A lakóhely minden pontjára beszállingózó állatszőr összegyűjtése a mindennapok részévé válik, és kiemelten jelentős lehet, ha esetleg allergiás résztvevő érkezik a látogatóba. Tavasszal az eltérő természetes allergének koncentrációja is elkezd nőni, mindent összevetve az alapos takarítás egyre több otthonban kerül előtérbe.

A gazdik életét megkönnyítheti egy olyan könnyen használható porszívó, amellyel csaknem az összes sarok elérhető, amerre a kisállatok is beférnek. A Bespoke Jet -tel a felhasználók simán hozzáférhetnek a kutyusok és cicák kedvenc zugaihoz, mivel a mindössze 1,44 kg tömegű masina cicoma mentes megvalósításának hála egészen kis helyen is elfér. A Jet tömege akár 24 százalékkal alacsonyabb, mint a tradícióknak megfelelő porszívóké ezáltal kényelmesen hasznavehető akár egy nagyobb lakóhelyben is.

A Jet Dual Brush, Jet dupla kefével kényelmesen összeszedhetők a nagyobb porszemek és morzsák a kisállatok tálja körül, és a szőnyegek is eredményesen tisztíthatók. A szerkezethez tartozó Kisállat kefével még egyszerűbben összegyűjthetők a szőrszálak a padlóról és a bútorokról. A gumiból készült fej és az rendhagyó sörték az egészen vékony szálakat is képesek összeszedni, ezáltal a felhasználók a takarítás helyett több időt tölthetnek a kedvenceikkel.

Időálló teljesítmény

A lakóhely leggyakrabban használt helyiségeinek padlóját átlagosan hetente egyszer ajánlott porszívózni, ez ugyanakkor a szoba méretétől függően egy-két perces vagy akár órás feladat is lehet. A hosszabb takarításhoz javasolt olyan készüléket választani, amely képes eredményesen, egyenletes teljesítménnyel tisztítani.

Ha példának okáért még az egész lakóhely takarítása hátra van az esti vendégség előtt, a Bespoke Jet cserélhető akkumulátorával akár két órán át is képes csúcsteljesítményt nyújtani, hogy minden szoba időben rendben legyen. Az áramforrás pillanatok alatt cserélhető, ezáltal a konstrukció örökösen hasznosítható marad.

Azonnali visszajelzés

A Bespoke Jet integrált LCD digitális kijelzőjén minden releváns információ kényelmesen elérhető, a masina ezenkívül javaslatokat is ad az egyes felületek tisztításához. A monitoron megjelenő ikonok figyelmeztetnek a lehetőség szerinti problémákra és azok megoldásában is támogatják a felhasználókat, legyen szó a cső eltömődéséről, a kefébe akadt tárgyakról vagy éppen egy hiányzó szűrőről. A felhasználók ezek mellet ellenőrizhetik a szívási- és töltöttségi szintet és a hátralévő üzemidőt is.

„Az otthonunk harmóniájához az ott megtalálható eszközök is hozzájárulhatnak. A korszerű Bespoke Jettel nem kizárólag a takarításban tudunk elérni kimagasló eredményeket, a cicoma mentes megjelenéssel a lakásbelsőt is feldobhatjuk – közölte Samu Zsófia, a Samsung Magyarország kommunikációs vezetője. – Módfelett kardinális, hogy a tavaszi nagytakarítás alatt ne csak a lakóhely csinosítására szánjunk időt, hanem magunkra is. A Jet meggyorsítja a takarítást, ezzel mindazonáltal időt takarít meg nekünk, melyet a feltöltődésre fordíthatunk.”