Rekordszámú Samsung Galaxy S10 sorozat előrendelés Magyarországon

Rekordszámú Samsung Galaxy S10 sorozat előrendelés Magyarországon

A Samsung Galaxy széria tizedik évfordulóján bemutatott Galaxy S10 okostelefon a cég minden korábbi európai, telefonos előrendelési rekordját megdöntötte.

A korábbi legrövidebb előrendelési időszak alatt Magyarországon másfélszer annyi készüléket vásároltak a Galaxy S10 család tagjaiból, mint a Galaxy S9 szériából, annak bevezetésekor.

Ez határozottan kiemeli a magas hatékonyságú masinák iránti egyre növekvő érdeklődést. A prizmafekete még mindig a leginkább közkedvelt szín, az eladott S10 telefonok 59 százaléka ilyen árnyalatban kerül ezután a tulajdonosához. A Galaxy S10+ előrendelések 15 százalékát mindazonáltal a kerámia fekete modell adja.

Az olyan úttörő megoldásokkal, mint a Dinamikus AMOLED monitor, az ultrahangos ujjlenyomat-olvasó, sőt még a modernizált kamera, a Samsung Galaxy S10 megfelel a legkülönbözőbb vásárlói igényeknek. A széria négy tagja, az S10e, az S10, az S10+, mindemellett az S10 Performance Edition újgenerációs hardverteljesítménnyel, kijelző-technológiával, mitöbb kamerákkal hozza létre a mobilhasználati impulzus új szintjét.

„A Galaxy S10 szériát egy évtizedes piacvezetői ismeretre építve fejlesztettük. A korszerű konstrukció áttörést hoz a kijelzőtechnológia és a hardveres megoldások kapcsán. A legnagyobb örömünkre vásárlóink is keresik ezeket az innovációkat, miközben azt az előrendelési számok is mutatják. Büszkék vagyunk, hogy a kerámia hátlapos S10+ kiadástól az S10e készülékekig terjedő új sorozat, amely minden eddiginél több lehetőséget nyújt a felhasználóknak, ilyen nagyszerű fogadtatásban részesült. A 2019-es év újabb részében is az továbbfejlesztett megoldásokra helyezzük a hangsúlyt, az S10 5G és a Galaxy Fold mobileszközökkel az okostelefon-technológia és a csatlakoztathatóság új korszakát hozzuk el” – közölte Samu Zsófia, a Samsung magyarországi kommunikációs vezetője.